Osobiście ciężko mi cokolwiek polecić z powyższych- sam posiadam tylko AirPods Pro i AirPods 3.. jeszcze kiedyś mialem panasonic na kablu bardzo dobrze sobie radziły, ale to stare czasy, raczej bym już nie porzucił słuchawek z bt. AirPods spisują się znakomicie, zwłaszcza jak ma się rozwinięty ekosystem apple, a o jakości dźwięku nie ma co za bardzo nawet mówić, bateria by mogła dłużej trzmymac i byłoby już spełnienie.
Posiadam te słuchawki JBL. Działają kilka godzin na jednym ładowaniu, ale bez szału. Moje słuchawki wkurzyły mnie kilka razy kiedy słuchałem muzyki odtwarzanej z laptopa oddalonego od słuchawek o jakieś 2 metry i w kilku takich przypadkach gubiły połączenie z komputerem.
JA z dousznych używałem tylko bose. Ale nigdy nie lubiłem takich słuchawek. Polecam Sony WH-1000XM3 dso łażenia. W domu mam na kablu Beyerdynamic DT1990 pro pod duzym wzmacniaczem ( niestety trzeba je długo wygrzewać... u mnie już około 40h i już grają dużo naturalniej).
Panie kolego Sennheiser tylko i wyłącznie. Przerobiłem tony słuchawek, małych i dużych, nie wiem jakim budżetem dysponujesz, ale Sennheiser zamiata konkurencję wiernością dźwięku. A co do pchełek bezkabelkowych - mam jakiś czas Sennheiser CX Plus - panie…